Training

Er wordt steeds meer (flexibiliteit) van mensen gevraagd en het risico op overbelasting is groot. De laatste jaren neemt het aantal mensen met psychische klachten zoals: angst, paniek, depressiviteit en burn-out exponentieel toe. Mijn aanpak kenmerkt zich door via inzicht te werken aan een nieuw evenwicht en handvatten om het evenwicht te bewaren.

Via inzicht naar evenwicht train ik je om anders om te gaan met situaties. Situaties waar we allemaal (de een wat vaker dan de ander) wel eens tegenaan lopen maar die niet bij iedereen tot een crisis hoeven te leiden. Situaties waar we over het algemeen weinig invloed op hebben behalve door er op een andere manier mee om te gaan. Ze raken je nog steeds maar doordat je handvatten krijgt om steviger in je schoen te staan behoudt je het evenwicht.

Als coach voor persoonlijke groei en bewustwording werk ik veelal via de methode Repairing Balance©. We kijken exact waar en wanneer jij in je leven mogelijk uit balans bent geraakt. Wat je gedaan hebt om deze onbalans te compenseren en waardoor deze nu zoveel invloed heeft op je functioneren. Door bewustwording van deze patronen kun je ervoor gaan kiezen om anders met situaties om te gaan.

Voor deze coaching bied ik op maat gesneden trajecten van 30-40 uur training. Deze trajecten kunnen in sommige gevallen door een werkgever of uitkeringsinstantie worden vergoed. Vergoeding vanuit de zorgverzekering is (helaas) nog niet mogelijk.

Meer weten over kosten en inhoud van deze trajecten, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op maak een afspraak voor kennismaking.

Via inzicht naar een nieuw evenwicht