Ter Zake Kundig

Naast een gedegen coach opleiding aan een instituut Repairing Balance© genaamd heb ik meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in binnen- en buitenland, boven- en onder water.

Mijn ervaring als trainer/coach en mijn ervaring met het (persoonlijk) begeleiden, samenstellen en organiseren van individuele maatwerkreizen en duikreizen heeft mij geleerd dat jou hulpvraag altijd centraal dient te staan. Alleen persoonlijk contact met een goede analyse van jou exacte behoeften kan leiden tot een doeltreffende en op maat gesneden aanpak. Mijn rol als hulpverlener kan die van uitvoerder, organisator of facilitator zijn. Al moet gezegd dat juist situaties waarbij het water reeds aan de lippen staat, het beste in mij naar boven brengen en ik niet schroom om met jou in het diepe te springen.

Zit jij in een situatie waarin je vast dreigt te lopen of ken je iemand in je naaste omgeving voor wie dit geldt en wil je meer weten wat ik voor jou, hem of haar kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Meer weten over mijn dienstverlening of waarom juist ik de persoon kan zijn om jou weer op weg te helpen kijk dan op de pagina Over Mij of de respectievelijke PTH pagina’s op Preventie, Training en Hulpverlening.