Preventie

Je staat op het punt voor jezelf te beginnen, op een andere baan of functie te solliciteren of in een nieuwe relatie te duiken. Kortom je bent er helemaal klaar voor en staat te popelen om te beginnen. So Far, So Good.

Maar hoe reageer jij als je tegen obstakels, verhoogde weerstand, hogere werkdruk of tegenslagen aanloopt? Hoe ga jij om met stress, onzekerheid, faalangst, perfectionisme of afhankelijkheid? Duurzaam succes in jouw nieuwe uitdaging is in hoge mate afhankelijk van wat ik voor het gemak maar even innerlijke balans heb genoemd.

Bij het meten van jouw innerlijke balans lezen we niet alleen de verschillende gebieden, zoals denkpatronen, gevoelens, overtuigingen, strategieën en lichamelijke klachten uit. Maar maken we ook de onderliggende verbanden zichtbaar. Aan de hand van dit nauwkeurig onderzoek kunnen wij meten of er een (gedeeltelijke) onbalans in mensen aanwezig is en zelfs op welke leeftijd deze is ontstaan.

Dit onderzoek (Testing Balance) wordt uitgevoerd volgens de methode Repairing Balance© en vergt ongeveer 2 x 1,5 uur van jouw tijd en kan op iedere rustige locatie plaats vinden. Het geeft inzicht in hoeverre jij je stabiel hebt ontwikkelt en of er kans is op uitval.

Dit onderzoek bied ik onder de vlag van Repairing Balance© aan voor particulieren, zelfstandigen maar ook voor werkgevers. Neem voor meer informatie contact met mij op.

We testen jouw balans voor je in het diepe springt