Persoonlijk contact, voor, tijdens maar (soms) ook na de reis

Natuurlijk zal het organiseren van de voor u perfecte reis voor ons altijd voorop blijven staan, maar soms resulteert dat ook na de reis in meer dan een zakelijke relatie alleen.

Zo leerde ik bijvoorbeeld Big Bitch en haar lief kennen toen zij met ons op vakantie waren hier op de Filipijnen. Big Bitch heeft een hart vol passie, is gedreven positief, volgt het eigen morele kompas, uit individuele overtuigingen vanuit een maatschappelijk bewustzijn, streeft naar idealen, naar het concretiseren van persoonlijke visie, verbeteringen, vernieuwingen, ontwikkeling, resultaat, tegen alle ervaren weerstanden in de omgeving in. Big Bitch weet ontwikkeling te stimuleren, krachten te verbinden en los te laten. Hiermee creëert ze ook voor zichzelf weer volgende stappen op het pad van persoonlijke ontplooiing. Bekijk hier een schitterende fotoreportage van hun vakantie met AquAmazing Philippines in 2011.

Of lees in De Wereld draait door haar ongezouten en reële kijk op een gevoelig onderwerp als kinderprostitutie in Azië. Tevens een reeks andere onderwerpen geheel op haar eigen wijze onder het licht gebracht. Big Bitch dank voor je persoonlijke bijdrage, recht uit het hart! We zien er naar uit jullie komende April opnieuw te verwelkomen.