Coaching, Preventie, Training en Hulpverlening

header-website-07

Mijn naam is Peter ter Heegde (Pedro). Ik ben vader, crisiscoach, lifecoach, vrijheidsondernemer, hulpverlener, eigenaar van een reisbureau en duikinstructeur. Op het eerste gezicht veel verschillende petten. Onder deze petten huist een daadkrachtig maar liefdevol persoon waarop je kunt bouwen, die je mag vertrouwen en waar je met een gerust hart mee in zee kan gaan.

Mijn professies als reisleider / gids en duikinstructeur leerde mij de ruimte te creƫren waarbinnen mijn gasten en studenten zich veilig kunnen bewegen. Diezelfde vaardigheden pas ik nu toe om jou te begeleiden in een situatie waar je zelf niet meer uit dreigt te komen. Op gepaste afstand en met respect voor jouw (on)mogelijkheden. Maar altijd dicht genoeg bij om je veilig te voelen of indien nodig de regie (even) over te nemen. Humor, relativering en anekdotes uit een avontuurlijk leven zijn tools waar ik graag op een respectvolle wijze gebruik van maak.

Ruim vijftien jaar zelfstandig ondernemerschap leerde mij dat vrijheid niet altijd blijheid is maar ook leunt op zelfdiscipline, het (h)erkennen van je eigen en mindere waarde en daar verantwoording voor nemen. Voor jou betekend dit tijdig hulp vragen en aanvaarden voordat er een (echte) noodsituatie ontstaat. Iedereen die wel eens gedoken heeft weet dat dit een eerste les voor levensbehoud is.

Ruim 25 jaar ervaring met het (persoonlijk) begeleiden, samenstellen en organiseren van individuele maatwerkreizen en duikreizen heeft mij geleerd dat jouw hulpvraag altijd centraal dient te staan. Alleen persoonlijk contact met een goede analyse van jouw exacte behoeften kan leiden tot een doeltreffende en op maat gesneden aanpak. Mijn rol als hulpverlener kan dan ook zowel die van uitvoerder, organisator of facilitator zijn. Al moet gezegd dat juist situaties waarbij het water reeds aan de lippen staat, het beste in mij naar boven brengen en ik niet bang ben om met jou in het diepe te springen.

Zit jij in een situatie waarin je vast dreigt te lopen of ken je iemand in je naaste omgeving voor wie dit geldt en wil je meer weten wat ik voor jou, hem of haar kan betekenen? Neem contact met mij op of kijk verder op mijn website voor meer informatie over mijn werkwijze.

Je kunt met een gerust hart met mij in zee gaan