Jan & Brigitte

Hallo Pedro, Wel een beetje laat maar we willen toch graag nog een reactie geven op onze rondtrip in de Filipijnen. Allereerst was het de eerste keer dat we een Aziatisch land gingen bezoeken. En eigenlijk totaal onvoorbereid. Aangezien er een WK 3×3 basketball in Manilla was kreeg onze dochter een week van tevoren te horen dat ze geselecteerd was. 4 Dagen voor het toernooi besloten wij een vliegticket te boeken naar Manilla en wouden haar graag zien spelen…haar vriend was ook geselecteerd dus hadden we wel wat te kijken.

Tevens wouden we graag toch nog iets meer zien dan alleen het WK. Gelukkig kwamen we jullie site tegen en het concept van de rondtrip sprak ons erg aan. Achteraf was dit een ontzettende goede keuze. We hebben een fantastische, avontuurlijke en bijzondere reis gehad met vele indrukken en verschillende contrasten. Het was allemaal super geregeld en het voelde goed om iemand achter de hand te hebben mocht er wat zijn.

Heel erg bedankt daar voor. De laatste paar dagen in het resort waren ook een hele mooie afsluiting. Een ontzettend goed en sfeervol resort. Dat je nog een paar keer een berichtje stuurde konden we ook erg waarderen. We kunnen terugkijken op een geweldige vakantie vooral omdat ook alles zo kort van tevoren nog moest worden geregeld. Nogmaals bedankt. 
M.v.g Jan en Brigitte