AquAmazing Philippines

Na ruim dertig jaar heb ik besloten om mijn reisactiviteiten stop te zetten. Belangrijkste reden is dat nu ik alweer een jaar of vijf in Nederland woon met andere verantwoordelijkheden. Hierdoor kom ik niet meer toe aan de leukste kant van het reisbureau: het ter plekke begeleiden van de klanten en het directe contact met mijn gasten.

Nadat het afgelopen jaar door de corona maatregelen ook het reizen vrijwel onmogelijk werd gemaakt verdween ook het verdienmodel. Ook nu nog is het vrijwel onmogelijk om vrij tussen de verschillende eilanden op de Filipijnen te reizen en het is maar de vraag of en wanneer dat weer mogelijk gaat zijn.

Blijkbaar was dit het laatste zetje dat ik nog nodig had om mij volledig te richten op mijn al eerder nieuw gestarte activiteiten hier in Nederland. Een mooi moment om er een punt achter te zetten dus. Voor altijd?

Zeg nooit nooit! Met een stevige familieband met de Filipijnen en de wetenschap dat het leven altijd uit fases bestaat hou ik graag alle opties open. Maar voor nu is het mooi geweest.

Graag spreek ik mijn hartelijke dank uit aan iedereen die de afgelopen jaren met mij en AquAmazing Philippines op reis is geweest. Mocht het reizen op de Filipijnen weer mogelijk zijn dan kunnen jullie me altijd benaderen voor advies, tips of het delen van een mooi verhaal. En wie weet ontmoeten wij elkaar in Nederland nog eens.

Mabuhay, July 2021

Hieronder nog even een herinnering zoals het was … (klik op de afbeelding)

AquAmazingPhilippines.nl